cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

AVS mismatch : PRODUCTION MODE

Why I am getting This message? 

"AVS mismatch Billing Zip Code Does Not Match Card Used." Even though I have set nothing in Payment FORM Setting. NO issue in SANDBOX But the same issue is facing in PRODUCTION MODE WHY??

 

Simple I have Created Customer Profile and charged subscription, added new cards under profile everything working correctly in SANDBOX but not in production. Please Do needful.

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Review and adjust your production account AVS settings to ensure that they match your business needs:

 

https://support.authorize.net/s/article/How-do-I-use-the-Address-Verification-Service-AVS-What-setti...

 

The sandbox is a different account and may have different settings.

View solution in original post

mmcguire
Administrator Administrator
Administrator
2 REPLIES 2

Review and adjust your production account AVS settings to ensure that they match your business needs:

 

https://support.authorize.net/s/article/How-do-I-use-the-Address-Verification-Service-AVS-What-setti...

 

The sandbox is a different account and may have different settings.

mmcguire
Administrator Administrator
Administrator


@mmcguire wrote:

Review and adjust your production account AVS settings to ensure that they match your business needs:

 

https://support.authorize.net/s/article/How-do-I-use-the-Address-Verification-Service-AVS-What-setti...

 

The sandbox is a different account and may have different settings.


Solution works for me and i have tried in my link.